توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
نویسندگان

بازدیدکنندگان برخی کشورها برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) دارند.این کار باید پیش از سفر انجام گیرد البته به صورت آنلاین نیز می توان فرم را تکمیل نمود. این کار معمولا چند دقیقه زمان می برد.

در حال حاضر برای ۴۶ کشور،شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا،استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از ۶ ماه نیازی به ویزا نیست.

در صورتی که شما قصد تحصیل یا کار در کانادا را دارید ویزای جداگانه ای برای کلیه ملیت ها نیاز است.

برای تمدید ویزا باید حداقل یک ماه پیش از انقضای ویزای فعلی خود اقدام نمایید.

انواع ویزای کانادا

قبل از شروع هر کاری در مسیر اخذ ویزای کانادا باید خود را برای درخواست وقت سفارت کانادا آماده سازید و اولین قدم در این مسیر تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه به افسر پرونده ویزای کانادا و نیز امور انگشت نگاری میباشد.

لازم به ذکر است در تمامی مراحل اعم از مصاحبه سفارت کانادا و انگشت نگاری حضور شخص مسافر الزامیست و هر جا به غیر از این را اعلام کرد باید به گفته و عملکردشان شک کنید.

انواع ویزای کانادا در ۳ نوع انجام میشود:

Single -ویزای یک بار ورود یا

Multiple-مولتی پل یا چند بار ورود

Supervise-ویزای ۵ ساله یا سوپر ویزا

نکته مهم: داشتن یک یا دو ویزای شینگن برای دریافت ویزای کانادا الزامیست و نیز ویزاهای درجه یک مانند ویزای ژاپن و امریکا در پاسپورت شما کمک بزرگی برای اخذ ویزای کانادا میباشد.

وقت سفارت کانادا

وقت و خدمات ویزا کانادا

لازمه اخذ ویزای کانادا مانند همه کشورها تعیین وقت سفارت کانادا میباشد که این مهم هم در مرجع ویزای کانادا در سریع ترین زمان توسط کارشناسان مربوطه انجام میگیرد.

مهم: نکته قابل توجه در انجام امور مربوط به وقت سفارت کانادا که باید بدانید این است که برای اتمام درخواست ویزا و ثبت آن در سفارت کانادا انگشت نگاری الزامیست.

در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا, درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا ۳۰ روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی دبی مراجعه کند در غیر اینصورت هزینه اون سوخت و درخواستش باطل خواهد شد.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود.

توجه: تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

مدارک ویزای کانادا

ویزای کانادا

در اینجا به مدارک ویزای کانادا اشاره میکنیم تا قبل از هر چیز بدانید برای اقدام در راه دریافت ویزای کانادا چه موارد و مدارکی مورد نیاز است:

  1. کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال ۲۰۰۴)
  2. تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)
  3. ترجمه شناسنامه
  4. تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
  5. یک قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵
  6. ارائه ی ترجمه سند ملکی
  7. رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  8. دعوتنامه (اختیاری)
  9. ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)
  10. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا(Supervisa)
  11. ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)
  12. ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود.
  13. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم باشد. (دارنده PR یا مقیم کانادا)
    معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.
  14. پاسپورت: بسیاری از بازدیدکنندگان بین المللی برای ورود به کانادا نیاز به پاسپورت دارند. در مرزهای دریایی و زمینی شهروندان امریکایی می توانند از گواهینامه ،کارت اقامت دایم و یا کارت نکسوز استفاده نمایند.

مقررات گمرکی کانادا

در وب سایت رسمی آژانس مرزی کانادا در مورد قوانین مقرراتی مواردی ذکر شده که چند نمونه از این مقررات به شرح ذیل می باشد:

می توانید در مجموع تا سقف ۶۰ دلار هدیه با خود همراه داشته باشید.

تا سقف۱۰۰۰۰ دلار وجه نقد موردگمرکی نداشته ،اما بیش از آنها باید به گمرک گزارش گردد.

همراه داشتن لوازم شخصی همانند لوازم کمپ ،تجهیزات ورزشی،دوربین ،لپ تاب در گمرک مشکل نخواهد داشت. اما بهتر است وجود این وسایل را به گمرک گزارش دهید . به خصوص زمانیکه چندین بار از مرز امریکا و کانادا قصد عبور داشته باشید.

حیوانات خانگی باید دارای شناسنامه باشند و گواهی مبتنی بر این طی ۳۶ ماه گذشته داروی هاری دریافت نموده اند را همراه داشته باشند.

می توانید داروهای شخصی خود را برای استفاه ۹۰ روزه همراه داشته باشید(در نظر داشته باشید درصورتی که داروها در امریکا تهیه شده باشد از لحاظ قانونی با مشکل مواجه خواهید شد.)

تا سقف ۲۰۰ نخ سیگار،۵۰ نخ سیگار برگ،۲۰۰ گرم تنباکو،۲۰۰ نخ چوب تنباکو را بدون پرداخت عوارض گمرکی همراه داشته باشید.