توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
نویسندگان

آدرس سفارت: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲

روزهای کاری: یک شنبه الی پنج شنبه (سفارت ژاپن روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.)

پذیرش درخواست: روزهای یک شنبه الی پنج شنبه (از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۰:۳۰)

تحویل گذرنامه: روزهای یکشنبه الی پنج شنبه (بعدازظهرها از ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰)

تلفن تماس سفارت: ۲۲۶۶۰۷۱۰(۲۱)۹۸+

شماره فکس: ۲۲۶۶۰۷۴۶(۲۱)۹۸+

ایمیل بخش کنسولی و امور مربوط به روادید: consular@th.mofa.go.jp

وبسایت رسمی: http://www.ir.emb-japan.go.jp

نکته: در نظر داشته باشید که سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را به صورت پستی نمی پذیرد و مسئولیتی در قبال گم شدن یا مخدوش شدن مدارک نمی پذیرد. همچنین ارسال مدارک از طریق ایمیل یا فاکس نیز از نظر سفارت قابل قبول نیست. برای ارائه درخواست و تحویل مدارک لازم است که حتما شخص متقاضی یا نماینده او مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری تحویل سفارت بدهد.

ویزای ژاپن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی

 

برای دریافت ویزای توریستی لازم است مدارکی را آماده و به سفارت تحویل دهید.

این مدارک عبارتند از:

  • گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴٫۵*۴٫۵  با زمینه سفید
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

 

توجه داشته باشید که ممکن گاهی در طول بررسی پرونده مدارک اضافه نیز از شما خواسته شود.

همچنین ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است .

 

چه عکسی مورد قبول سفارت قرار می گیرد

سفارت ژاپن برای قبل قبول دانستن عکس شرایطی دارد که حتما باید رعایت شود. سایز عکس ۴٫۵*۴٫۵ باشد، عکس رنگی و زمینه عکس سفید باشد. عکس جدید و از ۶ ماه اخیر قدیمی تر نباشد. صورت باید به طور کامل و از روبرو مشخص بوده و استفاده از عینک و مواردی که باعث پوشاندن صورت می شود مجاز نیست. به این نکته توجه کنید که عکس باید با چسب مایع به محل مربوطه در فرم تقاضای ویزا چسبانده شود. عکس هایی که با منگنه به فرم الصاق شود از نظر سفارت ژاپن قابل قبول نمی باشند.

ویزای توریستی

هزینه اخذ ویزای توریستی

هزینه روادید برای یک بار ورود از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۷، مبلغ ۸۱۰،۰۰۰ ریال معین شده است. این مبلغ می بایست به صورت نقد و به صورت ریالی پرداخت گردد. برای اینکه در موقع پرداخت پول مشکلی برایتان پیش نیاید سعی کنید حتما اسکناس های سالم و نو به سفارت تحویل دهید. طبق بخشنامه بانک مرکزی اسکناس های مخدوش و نوشته شده قابل قبول نمی باشد و سفارت ژاپن از پذیرش چنین اسکناس هایی خودداری می کند.

بررسی پرونده و اعلام نتیجه برای اخذ روادید چقدر زمان می برد؟

 

 

چند نکته در مورد اخذ ویزا

  • زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک به طور معمول ۵ روز کاری (با احتساب روز ارایه مدرک) است.
  • ویزای توریستی ژاپن حدود ۳ ماه اعتبار دارد، اما مدت مجاز اقامت شما بستگی به نظر سفارت ژاپن دارد.
  • ارائه اصل مدارک فارسی لازم نیست و ترجمه انگلیسی مدارک که حاوی مهر وزارت دادگستری باشد برای اخذ ویزا کافی است.
  • برای اخذ ویزای ژاپن معمولا نیازی به انجام مصاحبه نیست، مگر آنکه طبق نظر کنسول انجام مصاحبه ضروری باشد.